måndag 28 oktober 2013

Helgen!

Helgen har gått i ett. Då vi är i tagen att införskaffa en ny bil (vilket vi har varit i över ett årstid, vi har en relativt ny bil som tyvärr är "bilen from hell"), så var vi på invigningen av en ny bilfirma i grannstaden. Mycket fina bilar att klämma och känna på. Blev lite provkörning också. Så vi får väl se om vi är ett steg närmare en ny bil eller inte.




Var även in en sväng på Rusta och hittade denna gosiga filt för endast 99 kr. Super att svepa om sig när man sitter i soffan.




Den här smällkaramellen var ovanligt lugn i lördags, borde anat något var på gång... 




Jo men visst, har man varit frisk i en vecka, så är det klart att det ska komma lite feber och hälsa på. Så skönt att få mysa i mormor och morfars soffa en stund när man är febrig.




Har under helgen även stifta bekantskap med men VIT sötpotatis. Handlade i fredags och den potatis vi åt i fredags hade den vanliga gulorange färgen, men förstå min förvåning när jag förberedde lördagens middag och upptäcker att potatisen i samma påse är vit. 

I min irritation om att vår kära matbutik har lagt fel potatissort i korgen i butiken, så googlar jag om det finns vit sötpotatis och det finns det. Tydligen lila också. Så irritationen försvann snabbt och middagen tillagades som planerat.

Älskar sötpotatis, så familjen får stå ut med att den serveras ofta här hemma just nu. :-)









Den vita smakade precis som den orangea sötpotatisen.


Dags att pyssla om den lilla sjuklingen.


Ha en fin måndag!


Kramar







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar