Må juldagarna vara över för den här gången, men nog kom den allt den efterlängtade snön.
Tänk att vi idag fick vakna upp till snöyra.
Bättre sent än aldrig!
Wihoo!!!
Här kommer ett tips på ett mumsigt (nyttigare) tilltugg i dessa gottigtider.
Grönkålschips
ca 200 gram hackad grönkål (finns färdighackad i butik)
0,5 msk god olivolja
flingsalt
Sätt ugnen på 200 grader.
Lägg grönkålen i en bunke och häll på olivoljan samt lite flingsalt.
Blanda om.
Fördela grönkålen på en plåt klädd med bakplåtspapper.
Grädda chipsen i ca 8-10 minuter.
Yummieyummie!
Kidsen älskade dem, så detta kommer nog att bli en stående favorit här hemma.
Yeas! 1-0 till mamman vs gottpåsen.
Här smaskar vi på julkaramellen lite till.
Idag vankas det julmiddag hos svärfar med familj.
Men först blir det en promenad i snöyran.
Har ni haft fina juldagar Vänner eller är ni bara glada att de äntligen är över??
Kram Kram
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.
Såna där chips skulle jag ätit istället för allt godis... Jag tycker julhelgen gick alldeles för fort, som alltid. Kram
SvaraRadera