måndag 25 november 2013

Kesoplättar!

Kesoplättar är något vi gör här hemma lite då och då. 
Det tar ju en stund att steka dem (precis som med pannkakor), vilket är lite trist.
Men nu så såg jag ett smart sätt som Erika gjorde dem på. 
Hon gör dem i ugnen. Sååå smidigt!








Jag prövade att ha i vaniljpulver i mina plättar och det var en klar hit!!




Kesoplättar
6 st

2 ägg
250gr keso
1,5 msk fiberhusk
vaniljpulver

Mixa ägg och keso med en stavmixer.
Blanda i fiberhusk och vaniljpulver.
Låt svälla ett par minuter.
Klicka ut smeten på en bakplåtsklädd plåt.

Grädda på 200 grader i ca 15-20 minuter.
Plättarna ska ha fått en gyllenbrun färg.

Servera med valfri sylt och en klick grädde.

MUMSMUMS!



Bon Appetit!!!



Kramisar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar