Det är många som käkar Tacos på fredagkvällen.
Varför inte bryta av det traditionella tacosmyset med en
tacosgratäng.
Tacosgratäng
1 burk creme fraiche
1 ask philadelphiaost (200g)
500 g köttfärs
1 gul lök
1 burk majs
1 röd paprika
1 påse tacokrydda
riven smakrik ost
Finhacka gul lök och stek den tillsammans med köttfärsen. Blanda ner tacokryddan.
Bred philadelphiaosten i botten av en gratängform. Bred creme fraiche över.
Häll i köttfärsen och toppa med majs och finhackad paprika.
Strö över den rivna osten.
In i ugnen på 200 grader i ca 20-25 minuter.
Servera med en grönsallad, jalapeno, tacosås och gräddfil.
Nomnomnom
Kramillikram
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar