I helgen åt vi något som var alldeles för länge sedan vi käkade.
Västerbottenpaj.
Tror jag dog en smula, för det är sååå himmelskt gott!
Recept
(LCHF)
300 g riven västerbottenost
4 ägg
2 dl vispgrädde
salt och svartpeppar
Smörj en pajform med smör.
Häll i den rivna osten.
Vispa ägg, grädde, salt och peppar.
Häll äggblandningen över osten.
Grädda i mitten av ugnen i 20-25 minuter på 225 grader.
Låt svalna.
Servera med creme fraiche, finhackad rödlök och röd stenbitsrom
Gottgottgott!
Fin måndag på Er!
Kramillikram
Recept från Erikas LCHF.
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar