lördag 9 mars 2013

Soool!!!

Lördagen bjuder på strålande sol. Härligt!!!
Gårdagen var ingen bra dag, så den stryker vi ett streck över.
Kvällen blev desto mysigare. :)
 
 
Hittade ett recept på Biff Rydberg som verkade så smarrigt.
Yummie yummi vad gott det var!!!
 
Så fort kidsen var nattade, så njöt vi av att bara vara vi två och middagen.
 
 
 

 

 
Biff Rydberg
4 port
 

800 gram oxfilé (eller Rostas)

 3 morötter

 1 kålrot

 1 lök

 4 skivor rotselleri

 2 dl creme fraiche

 4 msk dijonsenap

 2 tsk riven pepparrot (på burk)

 salt, peppar

 smör

 
Skala rotfrukterna och löken skär allt i småpytt.

 Stek i smör på medelstark värme i ca 15 minuter. Smaka av med salt och peppar.

 Skär köttet i ca 2 x 2 cm bitar. Stek i smör. Rör och vänd regelbundet. Stek bara några minuter tills köttet fått fin yta.

Rör ihop creme fraîche, dijonsenap, pepparrot och salt och peppar.

 Lägg upp på tallrik och om du vill lägg upp en äggula.

(Recept från 56kilo)
 
 
 
Ha en superduper Lördag vänner!!
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar